Kit Digital

moon Mòduls

Informar-los que d’aquí a  pocs dies es posarà en marxa el programa d’ajudes de fins a 12.000€ per la digitalització de Pymes i autònoms. Aquest programa dotat de 3.067 milions d’euros, està subvencionat a fons perdut pels fondos europeus Next Generation.

Develoopers participarà com a agent digitalitzador des del primer dia per a poder subscriure acords de prestació de solucions digitals i així poder implementar les solucions tecnològiques que es necessitin (webs, comerç electrònic, gestions de clients i proveïdors, factura electrònica, gestió de processos …) Per qualsevol consulta no dubti posar-se en contacte amb nosaltres. Estarem encantats d’atendre’ls.

A continuació els fem un resum de les categories/productes als que podrien accedir:

  • Lloc web i presencia a Internet: Creació de la pàgina web corporativa totalment autogestionable.
  • Comerç electrònic: Accedeixi al comerç electrònic B2B totalment integrat amb loop.
  • Gestió de clients: Amb el CRM de loop pot gestionar de la manera mes eficient tota la seva cartera de clients registrats i potencials.
  • BI Analítica: El mòdul de KPIs li permetrà analitzar tota la informació de la seva empresa des de diferents angles, des del nivell d’abstracció mes llunyà fins al mínim detall.
  • Gestió de processos: La gestió de projectes, els diversos sistemes d’inventari, el mòdul APS de compres avançades o la gestió de repartiment son clars exemples de mòduls relacionats amb la gestió de processos als que pot tenir accés.
  • Facturació electrònica: Integri la facturació electrònica a l’hora que protegeix els documents amb la signatura electrònica dels mateixos.