loop 3.0

moon Mòduls

Estem orgullosos d’anunciar la versió 3.0 de loop. Aquesta nova iteració inclou potents eines com la cerca universal, el dashboard per perfil d’usuari, la gestió de tasques o el nou sistema de missatgeria interna. Tot plegat inclòs com a actualització gratuïta del sistema.

APS

moon Mòduls

El nostre sistema d’aprovisionament avançat (APS) és la solució més eficaç per a optimitzar totes les tasques relacionades amb el circuit de compres de l’empresa: – Classificació ABCD automàtica dels articles.– Proposta avançada de compra.– Anàlisi d’oportunitats de negoci perdudes.– Detecció de vendes puntuals.– Complert anàlisi visual de vendes i consum.– etc.

Inbox

moon Mòduls

El sistema inbox permet integrar la seva safata d’entrada de correu amb loop. Gestioni directament des de loop els seus correus entrants de clients i proveïdors, gestionant inclús els arxius adjunts. Tot plegat amb integració total amb la gestió documental del sistema. Registrar les factures de proveïdor o gestionar les respostes dels clients referents a pressupostos o comandes mai havia …

Integració Power-BI

moon Mòduls

loop ofereix integració total amb les eines mes potents de business intelligence com Power-BI.

Connector loop-Magento

moon Mòduls

loop ja disposa del connector Magento. Sincronització automàtica entre Magento i loop de manera totalment transparent.

e-commerce

moon Mòduls

Ja es troba disponible el nostre commerç electrònic B2B/B2C. Integració total amb loop ERP/CRM, el disseny mes actual i complert SEO.

Eines corporatives Auna

moon Mòduls

Develoopers ha estat el partner tecnològic triat per Auna distribució per desenvolupar les noves eines corporatives del grup. La nostra llarga trajectòria i experiència en eines corporatives, unit a una proposta d’eines d’última generació, han estat factors clau per a que Auna distribució hagi dipositat tota la seva confiança en Develoopers.

CRM

moon Mòduls

Independència total del dispositiu: Accedeixi al mòdul CRM de loop des del seu smartphone, tauleta, equip portàtil o d’escriptori. Integració total amb la versió d’escriptori de loop. Totes les eines necessàries per a un comercial: Consulta de preus, stocks, documents i catàlegs. Creació de pressupostos i comandes. Anàlisi d’oportunitats de negoci, gestió de clients potencials, agenda i moltes altres funcionalitats.

Modula

moon Mòduls

Loop disposa d’integració amb els dispositius de Modula. Amb els translevadors Modula, pot millorar els processos logístics i al mateix temps, accelerar la productivitat i la flexibilitat. Permeten automatitzar l’entrada i sortida dels productes, garantitzant un control de mercaderies mes ràpid i precís. A mes d’una manipulació de les càrregues totalment automàtica amb el conseqüent estalvi d’espai i augment de la productivitat. …