loop

Ecosistema d’última generació

Loop es un conjunt d’eines per al sector de la distribució de material elèctric, de fontanería i climatització, que es complimenten amb l’objetiu de satisfer totes les necessitats que es plantegin, oferint una configuració totalment a mida.


Els components de loop

 • ERP

  Junt amb la base de dades, el nucli de l’ecosistema. Totalment especialitzat en resoldre les problemàtiques del sector de la distribució de material elèctric, de fontanería i climatització.

 • Mobilitat comercial / gerencial

  Accedeixi a les funcionalitats que necessiti mitjançant un smartphone o tablet des de qualsevol lloc. Tota la informació en temps real, totalment intercomunicada amb loop.

 • Mobilitat de magatzem

  Crear documents, preparació i recepció de múltiples comandes simultàniament, recomptes, gestió de codis de barres, impressió d’etiquetes… totes les eines de magatzem en un dispositiu.

 • Comerç electrònic

  Exploti al màxim totes les possibilitats que li ofereixen els serveis online, i fidelitzi als seus clients a l’hora que s’obre al món. Utilitzi un comerç electrònic fet a mida, o connecti loop amb els sistemes de comerç electrònic de referència.

Característiques de loop

Qualsevol topologia

Sistema multi-empresa, multi-usuari i multi-centre/magatzem ja sigui en una única seu o descentralitzat geogràficament.

Base de dades

Compatible amb les bases de dades més punteres com les ofertes per Oracle i Microsoft. Total integritat refencial que garantitza la coherència de la informació.

Visual

Totes les eines han estat dissenyades per a permetre un anàlisi visual de la informació. Totalment intuïtives i interconnectades amb un simple click.

Eines de grup

Disposem d’enllaç en temps real amb les eines de grup d’Electroclub, Termoclub i Nou Grup. Consulti stocks, preus o realitzi comandes instantàniament si el grup disposa del servei.

Cloud

Loop funciona perfectament en entorns de servidor físic o virtualitzat. Tant a infraestructures locals com al núvol. Qualsevol configuració està coberta amb totals garanties.

A mida

Tot l’ecosistema loop està en constant evolució. Rebrà periòdiques revisions amb abundants millores. Si precisa de qualsevol desenvolupament particular, l’analitzarem encantats.

Tecnologies d’avantguarda