loop

Ecosistema d'última generació

Loop es un conjunt de d’eines específic per al sector de la distribució de material elèctric, fontaneria, climatització i ferreter, que es complimenten con l’objectiu de satisfer totes les necessitats que es plantegin, oferint una configuració totalment a mida.


Els components de loop

 • ERP

  Junt amb la base de dades, el nucli de l'ecosistema. Totalment especialitzat en el sector de la distribució de material elèctrico/fontaner/climatizació/ferreter.

 • Mobilitat comercial / gerencial

  Accedeixi a les funcionalitats que necessiti mitjançant un smartphone o tablet des de qualsevol lloc. Tota la informació en temps real, completament lligada amb loop.

 • Mobilitat de magatzem

  Realitzar documents, preparacions i recepcions de múltiples comandes a l’hora, recomptes, gestió de codi de barres, impressió d’etiquetes... totes les eines de magatzem en un dispositiu.

 • Comerç electrònic

  Exploti al màxim totes les possibilitats que li ofereixen els serveis online. Fidelitzi als seus clients a l’hora que s’obre al mon. Utilitzi un comerç electrònic a mida, o connecti loop amb els sistemes de comerç mes coneguts del mercat.

Característiques de loop

Qualsevol tipologia

Sistema multi-empresa, multi-usuari i multi-centre/magatzem ja sigui en una única seu o descentralitzat geogràficament.

Base de dades

Compatible amb les principals bases de dades com les solucions d’Oracle o Microsoft. Integritat referencial total que garanteix la coherència de la informació.

Visual

Totes les eines s’ha dissenyat per a permetre un anàlisi visual de la informació. Totalment intuïtives i interconnectades amb un simple click.

Eines de grupo

Disposem d’enllaç amb temps real amb les eines de grup d’Auna, Fegime, Termoclub i Nou Grup. Consulti stocks, preus, realitzi comandes instantàniament si el grup disposa del servei.

Cloud

Loop funciona perfectament en entorns de servidors físics o virtualitzats. En infraestructures locals o al núvol. Qualsevol configuració està coberta amb totals garanties.

A mida

Tot l’ecosistema loop està en constant evolució. Rebrà periòdiques revisions amb abundants millores. Si precisa de qualsevol desenvolupament particular, l’analitzarem encantats.

Tecnologies d'avantguarda